Archive

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text css=".vc_custom_1668705538014{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"] EG BANK BRANCHES [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1668705607799{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"]For this project Doimo Contract handled the realization of the furniture, totally custom made following the design conceived by El Ghoneimi architectural studio. The new furniture contributed to the rebranding process undertaken by the egyptian Bank. All of the new EG Bank branches have been realized with this fresh and contemporary style.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="70px"][qode_advanced_image_gallery type="masonry" enable_image_shadow="no" image_behavior="lightbox" number_of_columns="three" space_between_items="tiny" image_size="large" images="568,421,422,457,424"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text css=".vc_custom_1671274115985{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"] JARDIN RESIDENCE [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1671274134839{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"]“Jardin Residence” is located inside the National Park of Bogd Khan in Ulan Bator Mongolia. This prestigious property has been designed with an Italian taste in particular that of Tuscany and Florence. The residential area consists of 2,5 hectares of land, with a built-out area of about 33.000 square meters. In such area there are 9 buildings and 1 tower of 12 floors. The apartments consist of 127 units ranging from 122 sqm to 380 sqm. Doimo Contract has furnished the bedrooms, walk-in closets and living rooms.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="70px"][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="no" image_behavior="lightbox" number_of_columns="three" space_between_items="tiny" image_size="large" images="560,561,562,563,564,565"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text css=".vc_custom_1671273419641{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"] PRIVATE LOFT [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1671273487198{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"]An elegant and refined loft of 350 sqm, organized on three levels in Via del Bollo, a few steps from the Milan Cathedral. Its central location and historical building has required the combination of various architectural elements by using one common leading thread: wood. Doimo Contract has supported the architect in the research and development of customized furnishings using Italian walnut finish with horizontal vein, which perfectly fits the various types of wood cladding of some walls and doors. The entire project has been made following this guideline with a particular selection of furniture sizes and colors, while maintaining the modern and essential characteristic of the urban loft.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="70px"][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="no" image_behavior="lightbox" number_of_columns="three" space_between_items="tiny" image_size="large" images="549,550,551,552,553,554,555,556,557"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text css=".vc_custom_1668704162012{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"] B&B LA FINESTRA SULLE BECCARIE [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1668704175262{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"]B&B La Finestra sulle Beccarie is located in the heart of Venice, 300 metres far from Rialto Bridge. In this project Doimo Contract has handled the executive design, the realization and the installation of the furniture. The result is a balanced mix of contemporary elements installed in a classic building and respecting the historical elegant venetian context.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="70px"][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="no" image_behavior="lightbox" number_of_columns="three" space_between_items="tiny" image_size="large" images="401,402,403,404,405,406,407,408,400"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text css=".vc_custom_1668702649190{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"] GRAND HOTEL MICHELANGELO [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1668702669838{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"]Historic building located in the heart of the city, converted into a 5 stars Hotel. In this project Doimo Contract has created the concept, the executive design, the realization and the installation of all the furniture. Modern wood veneered elements and precious velvets dialogue harmoniously with the classic features of the building. Doimo Contract realized as well the restaurant and the reception.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="70px"][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="no" image_behavior="lightbox" number_of_columns="three" space_between_items="tiny" image_size="large" images="378,379,380,381,382,383,384,385,386"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text css=".vc_custom_1668702047757{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"] EXECUTIVE OFFICE [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1668702069082{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"]Office within the Headquarters of the EGB Bank. In this project Doimo Contract handled the executive design following the concept of El Ghoneimi Architects. The furniture supplied has a modern and elegant chromatic combination of elements that gives life to a refined and luxury environment.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="70px"][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="no" image_behavior="lightbox" number_of_columns="three" space_between_items="tiny" image_size="large" images="374,375,373"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text css=".vc_custom_1668701329559{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"] HOTEL VERONESI LA TORRE [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1668701354265{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"]Four stars hotel located in Verona, closed to the airport. The 40 rooms include single, standard and Junior suites. In this project Doimo Contract has handled the concept design, the executive design in collaboration with the customer, the realization and the installation of the wooden and upholstered furniture of all the rooms. The contemporary style furniture gives life to fresh and colourful spaces with chromatic combinations different from room to room.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="70px"][qode_advanced_image_gallery type="masonry" enable_image_shadow="no" image_behavior="lightbox" number_of_columns="three" space_between_items="tiny" image_size="large" images="370,362,363,364,365,366,369,368"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text css=".vc_custom_1668700657825{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"] HOTEL RESIDENCE MALVAZE [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1668700702132{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"]The Malvaze Residence in Prague is the result of the renovation of a historic building located in the city of Prague 1, near the popular Charles Bridge. In this project Doimo Contract has handled all the phases, from the choice of materials and design to the delivery and installation, providing the realization of furniture for the rooms, upholstered, curtains, lamps and chandeliers. The design is classic revisited in a modern key, which combines the wavy shapes of the furniture recalling the art nouveau style, with a glossy white modern lacquer finish.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="70px"][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="no" image_behavior="lightbox" number_of_columns="three" space_between_items="tiny" image_size="large" images="357,358,359"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text css=".vc_custom_1668699868728{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"] CO99 ART BUILDING [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1668700465328{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"]This project consist of 36 accommodations divided between rooms and apartments. Doimo Contract has handled the executive design, the realization and the installation of the wooden and upholstered furniture of all the rooms and the public areas. A new way of staying in beautiful Milan in a space where technology and design come together to take care of all the needs of the urban travelers, art lovers and digital nomads. A place where you can stay days, weeks or months. Both the rooms and the public ares are equipped with comfort and technologies at the service of the hosts well-being. Doimo Contract has cooperated with the architect in order to create a modern and functional design.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="70px"][qode_advanced_image_gallery type="masonry" enable_image_shadow="no" image_behavior="lightbox" number_of_columns="three" space_between_items="tiny" image_size="large" images="343,344,345,346,348,349,566,350,351,353,354"][/vc_column][/vc_row]...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="20px"][vc_column_text css=".vc_custom_1668699228335{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"] ELVINGER HOSS PRUSSEN OFFICES [/vc_column_text][vc_empty_space height="40px"][vc_row_inner row_type="row" type="full_width" text_align="left" css_animation=""][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1673533094564{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}"]Offices of the Elvinger Hoss Prussen law firm, located in Luxembourg. In this project Doimo Contract handled the executive design following the concept conceived by the French studio Lonsdale, as well as the realization of the wooden and upholstered furniture of the workspaces. The kitchen area has a large marble island in the centre and the nearby auditorium is equipped with comfortable upholstered seats. The furnishings are characterized by a contemporary design, lacquered finishes and natural wood effects, as well as sound-absorbing fabrics, essential to ensure proper acoustic privacy.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height="70px"][qode_advanced_image_gallery type="grid" enable_image_shadow="no" image_behavior="lightbox" number_of_columns="three" space_between_items="tiny" image_size="large" images="336,337,338,339,340,335"][/vc_column][/vc_row]...

error: